2012 m. lapkričio 21 d., trečiadienis

Rick Genest aka Zombie Boy

   Kanadietis Rickas Genestas (27 m.) jau šešerius metus tatuiruoja savo kūną preciziškai atkartodamas žmogaus anatominę sandarą. Vaikinu-zombiu (Zombie boy) vadinamas vyrukas išgarsėjo nusifilmavęs Lady Gagos klipe "Born This Way". Nuo tada jis tapo graibstomu dizainerių bei mados fotografų modeliu. Vaikino kūnas yra visas padengtas tatuiruotėmis nuo pat liemens, tačiau jis nesustoja ir tatuiruojasi toliau. Rick'as Genest'as šiam projektui išleido daugiau nei 17,000 dolerių ir tai dar ne pabaiga.





   Pirmame savo įraše įdėjau video, kuriame Zombie Boy reklamuoja kreminę pudrą, prašom prisiminti paspaudus čia.





   Nepaisant žaibiškai pasiekto populiarumo mados industrijoje, Zombie boy išlieka tokiu pat punk rock berniuku, kokiu buvo iki tol. Jis sako, jog mados industrija niekada nebuvo jo susidomėjimo objektas, tačiau uždirbti pinigai vaikiną išlaisvino iš jį spaudusių skolų ir netgi leido pradėti kurti savo kompaniją.




Manau, geriausiai šią temą galėtų užbaigti viena iš Rick’o pasakytų frazių: „Tu turi gerbti tai, kad kiekvienas žmogus yra skirtingas ir kiekvienas daro tai, ką jis nori daryti. Aš negaliu tau aiškinti, ką turi daryti, ir tu negali man sakyti, kaip turiu elgtis aš, bet kartu mes galime tiesiog puikiai sutarti.“




5 komentarai:

  1. Girdėjau apie jį :) Turi pasiryžt tokiam dalykui.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atrodo tai nuostabiai, kai kuriose nuotraukose netgi atrodo, kad jis nupieštas. :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. atrodo tai kraupiai :O bet tuo paciu ir kazkuom zavi ;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dievinu tą iš Lady Gaga klipo! geros nuotraukos

    AtsakytiPanaikinti
  5. O toks žavus atrodo, be tatiuruočiųų ;o

    AtsakytiPanaikinti